De visie van Velthuizen Keukens

Johan; “Inmiddels 7 jaar geleden begon voor mijn broer Bert en mij het avontuur. Tot in onze tenen gemotiveerd om een mooi bedrijf neer te zetten. Als we terug kijken op de achterliggende periode kunnen we zeggen dat we goed op weg zijn. Onze visie: Mooie keukens maken met aandacht voor de klant en het product. Met deze visie zijn we gestart en zo denken we er nog steeds over!”

Bert; “De begin jaren waren echt niet altijd makkelijk. We startten 7 jaar geleden volop in de crisistijd. Johan pakte naast het werk voor Velthuizen Keukens nog verschillende schilderklussen op en ik zorgde elke ochtend en avond ervoor dat de kalfjes gevoerd werden waar ik de verantwoording over had. De inkomsten die we daarmee genereerden werden direct weer in het bedrijf geïnvesteerd. Zo hebben we de moeilijke eerste jaren overleefd. Keihard werken, maar gelukkig met een mooi resultaat!”

Blijven groeien
Ons familiebedrijf maakt een enorme groei door de laatste jaren. We werken nu met een vast team van 25 medewerkers. Stuk voor stuk met dezelfde motivatie als die wij zelf hebben. En daar zijn wij trots op. Onze plannen stoppen niet. Er liggen veel nieuwe ontwikkelingen op het schap. Mooie ambities voor de toekomst. Wij zoeken mensen die met ons mee willen groeien, mensen met dezelfde passie voor het vak als dat wij allemaal hebben. Groei jij met ons mee? Bij ons krijg je alle begeleiding en ruimte die je nodig hebt om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Solliciteer, groei met ons mee!

 

 

“Ik krijg alle tijd en ruimte om de keuken tot in de puntjes te monteren, daar worden zowel ik als de klanten gelukkig van!”

Tonny
Monteur
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?”

Meld je snel aan voor onze nieuwsbrief!